:::peek:::

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MHD

Myslim si ze uz bola tato tema omielana viac krat ale predsa len skusim este raz ci je este aspon trocha zaujimava.

  Tyka sa to MHD a nasich spolucestujucich, ktori tak trocha (akoby som to povedal slusne…) neprijemne pachnu. Dnes som mal moznost cestovat v preplnenom trolejbuse s jednym z nich. Uplnou nahodou sa tam nachadzalo aj asi 15 romskych spoluobcanov, ktori sice boli spinavy (isli pravdepodobne zo stavby) ale ti boli naozaj v pohode.

 

 Ked som nastupil zacitil som akoby niekto niesol udenaca (riadne zaudeneho) po zaruke. Bol som od zdroja vzdialeny asi len meter. Na dalsej zastavke sa to vsak zacalo plnit ludmi a tak som sa dostal priamo k pramenu roznych voni. Vsetci sa samozrejme otacali a krutili hlavami ale nikto nic neurobil (ani ja). Ten pach bol neuveritelne odporny. Mal som chut vyskocit oknom. Na dalsej zastavke som si prestupil do prednej casti kde sa dalo nadychnut.

 

 Nestalo sa mi to prvy krat ale ked si tak spomynam na predchadzajuce podobne zazitky spomenul som si na tri pripady kedy dotycna osoba bola vykazana z autobusu skor ako nastupila. Znie to kruto pretoze tito ludia su naozaj ubijani zivotom a preto je mi neprijemne im ustedrovat dalsie rany ale zasa sa mi zda nefer ze musime cestovat (nemusime ale cestujeme) s takymito aromami. To ze nemaju na listky je jedno lebo mnoho ludi ktori aj maju, chodia na cierno.

 

 Preto by som bol rad aby ste sa vyjadrili co bola (alebo by bola) prave Vasa reakcia.

 

 


Postrehy | stály odkaz

Komentáre

  1. No Problem
    Za drogy platí človek kopu peňazí, za vykurovanie tak isto. Najjednoduchšie riešenie vidím v tom, že sa treba naučiť (dýchať prestať)stať sa na smrade závislým. !čím horší,tým ďalej! alebo smrad ale tepľúčko,ďakujem za pozornosť a príjemné stavy. HYDROPLAN
    publikované: 08.02.2005 22:34:00 | autor: Hydroplan (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. MHD
    Mne sa zase minule stalo, ze som zacitila cigaretovy dym,na co som alergicka a predstavte si isiel z vodicovej kabiny.Papulu mam velku,tak som sa ozvala, zakaz fajcit je dokonca aj na zastavkach a on na to odvrkol,ze meska a nema si kedy zapalit. Tak taky vodic by nam asi nepomohol s vyhadzovanim zaudenych spolucestujucich. Vsak?
    publikované: 09.02.2005 13:53:21 | autor: mirmis (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. MHD
    Este dalsia skusenost: V tomto zimnom obdobi nas vodici asi trestaju, lebo chodia autobusy aj trolejbusy hlavne z Dolnych honov ako ladovne. Bud je egoista prveho rangu (ved motor mu vyhrieva tak, ci tak)alebo jeho povolanie nie je prepravca ludi ale teliatok, ked sa nikdy nikto neozve.Sami si za to mozeme, prosim vas ozyvajte, kricte a buchajte, dozadujme sa svojich prav:-)
    publikované: 09.02.2005 13:58:31 | autor: mirmis (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. myslim, ze
    aj ludia v zlych zivotnych podmienkach mozu o seba dbat, nevalat sa vo vykaloch a chlastat, ale snazit sa .. ak to nedokazu, som za to, aby ich dostatocne asertivni ludia z autobusu vyhodili ..
    publikované: 09.02.2005 14:59:03 | autor: siajen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014